- Serverar: 6 portioner
- Tid: 1 timme 10 minuter
Skriv ut
Lika gott till lunch som på buffébordet.
Instruktioner
- Blanda ihop ingredienserna till pajdegen.
Tryck ut 2/3 av degen i en form med löstagbar kant.
Låt den stå kallt i 15 minuter och förgrädda sedan i 200 grader i 10 minuter.
- Bena ur och dela kycklingen i mindre bitar. Häll av burken med päronen och dela varje päronhalva i 3 klyftor. Varva kyckling och päron i pajskalet. Riv över den färska ingefäran.
- Vispa samman äggen och mjölken och krydda med salt och peppar. Häll över kycklingen.
- Kavla ut resten av degen och tryck fast den runt kanterna som ett lock. Gör några lufthål i locket och grädda i 200 grader i ca 30 minuter.
Gott med sallad till.
Publicerat den
13 mars 2009
Liknande recept
Skriv kommentar