Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En god och enkel paj som är lätt att göra. Smakar lite som flygande jacob.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att rensa kycklingen. Behåll skinnet om du kan/ vill, annars måste du nog krydda på kycklingen lite. Skär i mindre bitar och lägg i en ugnsfast form. Strimla baconet stek. Låt rinna av på hushållspapper. Strö baconet över kycklingen. Strimla purjo och hacka paprikan, vitlöken och champinjonerna. Skär ananasen i bitar. Fräs grönsakerna och ananasen i en stekpanna. Häll på crème fraiche, grädde och blanda i vitlöksosten. Krydda med grillkrydda och blanda i chilisåsen. Smaka av blandningen och salta mer om det behövs. Ev svartpeppar
  2. Häll blandningen över kycklingen. Täck med smördegsplattor. Pensla därefter med ägg.
  3. Grädda i ugnen i 225 grader ca 20 minuter

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Millidill 9 mars 2010

    Helt klart mitt nya fredagsmys.. favvorecept. Jättegott... tack så mycke för receptet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.