Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingpaj med soltorkade tomater

 
Skriv ut

Här behövs inga kommentarer, resultatet talar för sig själv.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krossa digestivekexen och blanda med det smälta och avsvalnade smöret. Pressa ut blandningen i formen och ställ kallt.
  2. Skiva purjon eller salladslöken tunt och fräs den i oljan utan att den får färg, låt kallna. Tärna kycklingköttet. Rör philadelphian och yoghurt till en jämn smet. Tillsätt äggen, purjon eller salladslöken, de hackade soltorkade tomaterna, kycklingköttet, och osten. Smaka av med salt och peppar.
  3. Häll fyllningen i formen. Grädda i mitten av ugnen i 160 grader 60-70 minuter tills fyllningen stelnat. Täck över med folie om det behövs.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.