Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingpanna Continental

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Grytan vinner på att göras någon dag i förväg. Går att frysa

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att skära upp kycklingen i 6-8 bitar.
  2. Strimla fänkålen. Lägg strimlorna i en låg och vid panna, typ traktörpanna.
  3. Smält matfettet i en annan stekpanna. När det är ljusgult och har slutat skumma, läggs kycklingbitarna i och brynes runt om. Lägg inte i för mycket per gång. Då är det svårt att få fin färg. Salta och peppra. Lägg kycklingbitarna ovanpå fänkålen.
  4. Skär tomaterna i små fina tärningar och salladslöken i strimlor.
  5. Blanda tomat, lök honung och soju med koriander och apelsinsaft. Häll det över kycklingen.
  6. Lägg på lock och koka rätten 25-30 min. Servera med pommer och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.