Snabb maträtt när man anväder färdiggrillad kyckling.
Instruktioner
- Befria kycklingen från skinn och ben. Skär köttet i mindre bitar.
- Koka pastan enligt förpackningens anvisningar. Lägg i haricots verts mot slutet av koktiden.
- Skala och hacka vitlöken. Kärna ur och tärna paprikan. Fräs vitlök och paprika mjukt och glansigt i lite matfett någon minut. Tillsätt grädde och pesto. Låt det koka upp. Rör ner kycklingen och låt allt bli genomvarmt. Smaka av med salt och peppar.
- Blanda samman pastan med kycklingröran och strö lätt rostade pinjekärnor över. Bjud gärna en tomatsallad till.
Publicerat den
30 augusti 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Härlig snabblagad kycklingpasta som jag modifierade genom att byta ut peston mot persilja och minska mängden grädde. Kommer att lagas igen!