- Serverar: 4 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Uppskattas av både stora och små
Instruktioner
- Dela kycklingen i mindre bitar, stek i panna med olivolja på hög värme så att den blir genomstekt. På slutet, rör ner 2 pressade vitlöksklyftor och vänd runt i pannan, lägg kycklingen åt sidan, salta och peppra.
- Stek kantarellerna i smöret och tillsätt på slutet schalottenlöken samt den skivade salicciakorven.
- Skär tomaten fint samt hacka över kaprisbären grovt och finhacka rosmarinen.
- Koka pastan enligt förpackningen.
- Vänd ner kycklingen, kantarellerna och korven i pastan och blanda runt, salta och peppra efter behov. Blanda ner crème fraicheen så att pastan blir lite krämig.
- Avsluta med att strö över kapris, tomat och rosmarin samt hyvla parmesanosten över pastan precis innan du serverar.
- Vill du göra rätten vegetarisk, öka på mängden svamp och byt ut korven mot tex röd paprika, zucchini, eller stekt aubergine.
Publicerat den
13 september 2011
Liknande recept
Skriv kommentar