Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingpasta med pesto

 
Skriv ut

Från Pirkka-tidningen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen i saltat vatten.
  2. Skär itu purjolöken på längden, skölj den och skär den fint. Tärna paprikan och skiva eller halvera tomaterna.
  3. Stek den strimlade kycklingen i fett i stekpanna. Krydda med salt och peppar och lägg upp det färdiga köttet på en tallrik. Fräs purjolök och paprika lätt i fett. Lägg i kyckling och tomater. Låt allt bli genomvarmt.
  4. Smaksätt den avrunna pastan med citronpesto. Lägg sedan i kycklingen och grönsakerna. Servera parmesanost till.
  5. Näringsinnehåll/portion (ca 390 g): energi 570 kcal, proteiner 38 g, kolhydrater 56 g, fett 21 g

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.