Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingpasta med pesto

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En jättegod rätt jag lärde mig av min mentor Knut när jag gick i 9:an.

Ingredienser

Instruktioner

  1. skär kycklingen i små bitar och stek den och krydda med salt och peppar.
  2. Strimla paprikan och de soltorkade tomaterna, hacka löken och sedan stek dem tillsamans med kycklingen.
  3. Koka pastan, när den är klar så lägger du pastan i stekpannan tillsammans med kycklingen och grönsakerna.
  4. Blanda sedan i pesto och sweet chilisås.
  5. Färdigt att servera

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • elaaine 8 oktober 2009

    Vilken typ av pesto ska det vara? Grön eller röd? Verkar jättegott , skulle vilja testa!

  • eva_jonte 31 januari 2010

    Supergott!! Jag hade röd pesto, ca 5 msk och så blandade jag i 1/2 burk creme fraiche med vitlökssmak, lite cayennepeppar och vitlökspulver. Och när man blandar pastan med röran blir det sååå gott!!! Detta med lite vitt vin mmmmm :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.