Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingpytt med chilicréme

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabbt, enkelt, gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i mindre bitar.
  2. Skala morot, potatis och palsternacka och skär sedan i centimeterstora tärningar.
  3. Dela purjolöken på längden, skölj den och strimla sedan grovt.
  4. Fräs kycklingen i smör i en stor stekpanna på hög värme till den fått lite färg. Lyft över till ett fat.
  5. Hetta upp en ny klick smör och stek därefter grönsakerna och löken under omrörning ca 10 minuter, eller till dem börjar mjukna. Tillsätt kyckling och timjan och låt allt fräsa ytterligare 5 minuter. Smaka av med salt och peppar.
  6. Rör ihop ingredienserna till chilicrémen i en skål. Låt gärna stå en stund i kylen. Servera pytten med krämen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.