Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kål- och kycklingröra med curry LCHF

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

God röra/gryta med okomplicerade ingredienser. Kokas snabbt ihop på spisen och passar både LCHF (äts som den är) och alla andra (servera med ris).

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i bitar. Stek kålen på medelhög värme i smör. Tillsätt kycklingen när kålen blivit mjuk. Krydda med curry och paprikapulver, tillsätt vitlöken och crème fraiche och eventuellt grädde om du vill ha mer sås.
  2. Smaka av med salt och peppar och ev. mer av curryn och paprikan om du vill. Låt koka upp, tillsätt tomaterna och låt småputtra i 5-10 minuter tills tomaterna blivit mjuka. Servera som det är eller med ris (ej LCHF).

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.