Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingröra i ciabatta

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En god och mumsig kycklingröra, lätt att göra och perfekt på picknicken.... Kommentar: Ciabattabröden kan bytas ut mot en baguette i två halvor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta bort skin och ben från kycklinghalvan Finhacka köttet. Blanda det med äppel- och purjohack. Rör i yoghurt, majonnäs, curry, salt och peppar.
  2. Dela bröden, men inte ända in utan låt de sitta ihop längs ena långsidan. Fördela kycklingröran i bröden.
  3. Om man inte ska äta det direkt så förvara kycklingröran och bröden var för sig.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Hepzibah 19 augusti 2008

    Den kycklingröran är SÅ god! Tusen tack för att du fixade jobblunchen i somras och fick mig att börja äta röra i baugette :D

  • nenne31 22 mars 2009

    håller med. ditta gägg ligger mellan 2 brödhalvor var dag på jobbet nu=)

  • Khellen 5 oktober 2009

    Super god! Satte lite mer yoghurt, majonnäs och krydda för att få den mer "såsig". Åt den med bakad potatis!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.