Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Min goda kycklingsallad som jag alltid gör när det är varmt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka kycklingfiléerna i vatten med kycklingbuljongtärningarna, lök och svartpeppar i ca 20 minuter. Låt svalna i buljongen, gärna tills nästa dag.
  2. Lägg upp salladsblad runt om ett stort fat. Skiva kycklingfiléerna och lägg dom i mitten Hacka rödlök och lägg ovanpå filéerna.
  3. Garnera sedan med dom skivade frukterna runt om. Kokt nypotatis och en kall sås är gott till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.