Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingsallad med ädelost, fikon, björnbär och balsamico

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En supergod sallad med både sälta, sötma och nötighet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala rödlöken och skär den i klyftor. Låt sjuda tillsammans med balsamvinäger och socker i en liten kastrull i 5 minuter. Ta av från värmen och vänd ner björnbären. Låt svalna.
  2. Plocka allt kött från kycklingen och dela det i mindre bitar. Skölj och torka rucola och bladen från endiven. Dela fikonen i kvartar. Dela osten i mindre bitar. lägg upp alltsammans på en stor skärbräda eller ett fat och skeda över rödlök och björnbär i balsamico. Hacka pistagenötterna grovt och strö över salladen.
  3. Ät och njut!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.