Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingsallad med bacon

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En härligt god kycklingsallad som inte gör någon besviken.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klipp bacon smått och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Stek i mitten av ugnen i 200 grader ca 8 min.
  2. Rensa färdiggrillade kycklingklubbor och lägg i salladsskålen. Skölj bladspenat och blanda i dessa tillsammans med körsbärstomat, gurka, paprika, rädisor och röd lök skuren i mindre bitar.
  3. Riv parmesanost och hacka pecannötter grovt. Strö över baconbitarna och blanda allt.
  4. Smula fetaost och blanda med crème fraîche och majonnäs. Krydda. Servera dressingen vid sidan av salladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.