Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingsallad med "het" sås

 
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

En sallad jag gjorde för flera år sedan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i fina, jämnstora bitar. Skålla tomaterna, flå dem och skär dem i tunna skivor, likaså de hårdkokta äggen.
  2. Varva kyckling, tomatskivor och ägg i en salladsskål.
  3. Blanda till såsen och krydda dem. Den ska ha en "het" smak. Häll den över salladen som ett luftigt täck och garnera med gräslök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.