Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingsandwich med svartvinbärschutney och granatäpple

 
Skriv ut

Svartvinbärschutneyn går inte åt till smörgåsarna, men den är god att servera till grillat och stekt kött också.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Chutney: Kärna ur och skär äpplena i tärningar. Skala och skiva lök och vitlök. Blanda alla ingredienser i en gryta.
  2. Koka upp under omrörning och låt sedan puttra ca 1 timme. Rör om då och då. Häll upp chutneyn på väl rengjorda burkar. Förvara i kyl.
  3. Skär kycklingfiléerna i skivor. Skiva osten. Peta ut granatäppelkärnorna. Bred 2 av brödskivorna med philadelphiaost. Lägg på rucolasallad och kyckling. Bred ett lager chutney på 2 brödskivor och lägg på rucolasallad, kyckling och bavaria blue-ost. Strö över granatäppelkärnor. Lägg på resterande bröd.
  4. Skär smörgåsarna mitt itu diagonalt. Linda in dem i plastfolie eller smörgåspapper.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.