Värmande och smakrik kycklingsoppa som serveras med nyttiga matmuffins med bovetemjöl och pumpakärnor. Snabbt går det!
Instruktioner
- Muffins:
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Blanda kvarg och ägg i en bunke. Blanda alla torra ingredienser och rör ner i äggblandningen. Klicka smeten i en inoljad muffinsplåt eller i bullformar. Grädda mitt i ugnen i 15-17 minuter.
- Soppa
- Skär kycklingfiléerna i bitar. Hetta upp olja i en stekpanna och stek kycklingen till fin stekyta. Krydda med curry och lite salt. Låt morötter, lök och vitlök steka med någon minut. Häll på kokosmjölk, vatten och buljongtärning. Låt sjuda i 10 minuter. Vänd ner spenat vid servering.
- Servera soppan i djupa skålar tillsammans med matmuffins, smör och ost.
Publicerat den
27 mars 2015
Liknande recept
Skriv kommentar