Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingsoppa med matmuffins

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Värmande och smakrik kycklingsoppa som serveras med nyttiga matmuffins med bovetemjöl och pumpakärnor. Snabbt går det!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Muffins:
  2. Sätt ugnen på 200 grader.
  3. Blanda kvarg och ägg i en bunke. Blanda alla torra ingredienser och rör ner i äggblandningen. Klicka smeten i en inoljad muffinsplåt eller i bullformar. Grädda mitt i ugnen i 15-17 minuter.
  4. Soppa
  5. Skär kycklingfiléerna i bitar. Hetta upp olja i en stekpanna och stek kycklingen till fin stekyta. Krydda med curry och lite salt. Låt morötter, lök och vitlök steka med någon minut. Häll på kokosmjölk, vatten och buljongtärning. Låt sjuda i 10 minuter. Vänd ner spenat vid servering.
  6. Servera soppan i djupa skålar tillsammans med matmuffins, smör och ost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.