Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingsoppa med zucchini och curry

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smakrik och mycket god! Kycklingrester från gårdagen, en halv zucchini som det var dags att äta upp och gräsmattan prickig av fallfrukt - det är upphovet till familjens nya favoritsoppa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka purjolök och äpplen. Stek dem mjuka i smör och curry på låg värme. Använd en gryta som räcker till hela soppan.
  2. Dela zucchinin i bitar och lägg ner dem i grytan. Häll på vatten och kycklingfond. Koka upp och låt soppan puttra i ca 5 min. Mixa soppan så slät du vill ha den. Rör ner crème fraiche och grädde.
  3. Tärna kycklingköttet. Lägg ner det i soppan och strö över persiljan. Servera gärna soppan med ett gott bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.