Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingspett med vitlökssås till buffén

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Jättegott och festligt! Passar till min potatistårta, ett recept som också finns på matklubben. Man kan även göra det lätt för sig och köpa Findus frysta potatistärningar med medelhavsgrönsaker och tillreda enligt anvisning på paketet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt de tinade kycklinginnerfiléerna marinera i 2 msk balsamvinäger, 1 msk honung och ½ tsk torkad timjan i cirka 1-2 timmar. Stek dem runt om i olivolja, kontrollera att de är genomstekta. Trä upp kycklingbitarna på spett och servera dem som de är. Vid behov, krydda ytterst lite, med salt och peppar.
  2. Sås: Blanda crème fraiche, vitlök, senap, mynta, salt och peppar i en skål. Låt stå och dra minst 3 timmar. Servera detta till spetten.
  3. Tips! Bjud gärna min potatistårta till som också finns på matklubben, samt en god grönsallad till. Även kan man köpa Findus potatistärningar med medelhavsgrönsaker och tillreda enl anvisningar på paketet.
  4. Smaklig spis!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • annaelisabet5 4 mars 2009

    Låter jättegott! Det här ska vi prova =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.