Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingspett med dijonsenap, jalapeños, balsamvinäger och honung

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Hos Remsan fann jag kycklingspetten och några ändringar är gjorda. Glömde visst säga, att de blir saftiga och väääldigt goda!

Ingredienser

Instruktioner

Mixa samman marinaden och marinera i minst 1h. Trä upp på spett och grilla. Karlarna gjorde som så att spetten fick färg och lades sedan i en ugnsform, då de vart något svåra att vända. Glöm inte att lägga över locket.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.