Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 6-10 portioner
Skriv ut

Mycket gott till grillbuffén.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär och strimla kycklingfiléerna i små avlånga bitar.
  2. Blanda teriyakimarinad med sweet chilisås och peppar.
  3. Lägg ner kycklingbitarna i blandningen. Låt gärna stå 5-6 timmar eller helst över natten.
  4. Trä kycklingbitarna på blötlagda träspett och grill dem runtom några minuter, tills de är färdiga rakt igenom.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lindatheresestahl 18 juli 2010

    Mycket mumsiga!!!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.