Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingtårta

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En matig och god kycklingtårta som kanske blir familjens favorit. Innehåller ingen majonnäs så den blir inte så fet. Den kan garneras efter tycke och smak, men jag tycker det blir spännande med apelsiner som är formade som strutar och ärtskott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bena ur kycklingköttet och skär i tärningar. Hacka det knaperstekta baconet. Låt ärtorna tina något om dom är frysta.
  2. Skala och kärna ur avokadon och skär den i tärningar. Kärna ur tomaterna och skär i tärningar. Blanda alltsammans.
  3. Vispa samman yoghurt, senap och vinäger och vänd ner kycklingblandningen och smaka av.
  4. Kantskär bröden och lägg två bredvid varandra på ett fat. Lägg på fyllningen och täck med resten av brödet. Låt gärna tårtan stå kallt en timme.
  5. Blanda crème fraiche och gräddfil och bred över och runt tårtan. Garnera med ärtskott, skivor av kiwi och strutar av apelsin.( skär apelsinen i tunna skivor och försök forma till en strut )

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.