Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Per Morbergs chilimarinerade kycklingvingar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En gott tilltugg till ett glas öl eller vin.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225ºC.
  2. Blanda alla ingredienser till marinaden och smaka av tills det blir en behaglig smakkombination av sött och starkt. Testa dig fram till vad du tycker är gott.
  3. Rulla och doppa kycklingvingarna i såsen och ställ dem sedan med ett litet ben uppåt i en ugnsform. Häll resten av marinaden över vingarna.
  4. Ställ in formen i ugnen och ugnsstek vingarna i 20-25 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.