Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingwok

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God och lättlagad wok med lite hetta. Serveras med jasminris.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta fram grönsakerna ur frysen och låt dem tina. Skär kycklingfiléerna i strimlor.
  2. Hetta upp oljan i en wokpanna, lägg i currypastan och ingefäran och fräs under omrörning. Lägg i kycklingbitar och stek dem en stund. Häll över kokosmjölken och rör om. Pressa ner limesaft och låt allt småkoka tills kycklingen är helt klar.
  3. Lägg i grönsakerna i woken och låt dessa småkoka i såsen ca 5 min. Smaka av med fisksås eller salt och farinsocker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.