Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingwok med ananas

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Att woka går snabbt och gott blir det!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingköttet i strimlor. Kärna ur, skölj och hacka paprikan. Skär ananasen i bitar.
  2. Hetta upp oljan i en wok- eller stekpanna. Fräs kyckling, ananas och paprika under omrörning 5-10 min tills kycklingköttet är ljust och genomstekt.
  3. Sänk värmen och tillsätt soja och ingefära. Blanda ananasspad och maizena till en slät redning och rör ner det. Låt koka upp och koka max 3 min. Smaksätt med salt och paprikapulver.
  4. Kokt jasminris och en grönsallad är gott till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.