Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingwok med cashewnötter

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Ett recept som hängt med i några år nu och bara blivit bättre med åren (nya idéer). Fungerar som vardagsmat och till lite mer speciella middagar. Går att servera som "gryta" eller med sås, grönsaker och nötter vid sidan av.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva kycklingfilén och stek i egen panna.
  2. Dela minimajsen i ca 4 cm långa bitar. Skär paprikan i stavar. Lägg i wokpannan. Tillsätt de skivade vattenkastanjerna, vänta en liten stund innan du tillsätter mangon och cashewnötterna.
  3. När kycklingen är klar häller du över den i wokpannan med alla grönsaker.
  4. Häll i Santa Maria wok sauce, matlagningsgrädden och soyan. Rör om ordentligt. Låt småkoka ca. 5 min.
  5. Serveras med ris, matkorn eller nudlar
  6. Om du vill att det ska vara plockmat låter du bli att lägga kycklingen i woken, samt att såsen kokas upp för sig.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.