Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kylskåpsbullar

 
Skriv ut

Frukostbullar du bakar ut på kvällen, låter långjäsa i kylen och bakar på morgonen

Ingredienser

Instruktioner

Blanda ut jästen i mjölken. Rör i olja, salt, ägg, solrosfrö och havregryn. Blanda sist i vetemjöl till en smidig deg. Baka ca 10 runda bullar och platta till dem lite, lägg på bakplåtspapper på en plåt eller bricka. Lägg en handduk över och ställ i svalen över natten. På morgonen bakas bullarna i 225 graders ugn ca 10-12 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.