En snabb och lättgjord festmiddag med fläskfilé.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Jättegod! Fast jag hade även i lite het chilisås samt mer grädde. Men den här gör jag igen.
Detta var mycket gott!!!
Kanongott hela familjen gillade den :)
Mycket gott!!! Vi la i lite buljong också, och nästa gång ska vi prova med lite tunnt skivad vitlök också!
Mycket gott, uppskattat av alla gästerna!! Vi hällde i lite mer grädde.
detta var jättegott. Gjorde den mjölkfri, använde havregrädde det gick jättebra.
Jättegod gryta! Mustig och härlig smak!
Gott gotti gott gott 5p.
Enkelt och jätte gott. Sonen på 2 älskade också detta =)
Tyvärr var den inte helt i min smak. Jag var tvungen "rädda" den med vitlök annars hade den varit ganska så smaklös.
Konstigt nog säljer de inte rosépeppar här, hälde i lite mix peppar pa slutet istället, hade även i hela burk champigoner = mumsigt
Gud va gott det va...och lättlagat, jag tog lite extra bacon....mumms
Gott som F*N! Fast jag tog lite mer grädde,en skvätt oxfond och lite vitlök. Det blev riktigt bra.
Ett mycket gott, enkelt och uppskattat recept. bjöd ca 30 personer på detta och alla tyckte att det var suveränt gott :)
Supergott som vanligt, fast idag provade jag med lingonsylt i (ca1dl) och det blev ännu godare. Givetvis hade jag samma tillägg som sist (ca3dl extra grädde,oxfond och vitlök). Det blev riktigt bra. Prova!
Det här var ett riktigt gott och enkelt recept. Jag dubblade grädden (becelgrädde), använde kotlettbacon (som ju är betydligt magrare än vanlig bacon ) hällde i lite kalvfond och kinesisk soya. Min son vräkte i sig och det är ett gott betyg!
Det här var en enkel rätt att göra men ack så supergod. Jag stekte kantareller som jag blandade i också. Kommer att göra rätten många gånger. Superb......
God, men i min familj gillar vi lite starkare så jag hade i caynnepeppar och så mer grädde. Jag gjorde den dagen innan så de verkligen fick koka länge, och så serverar den med unggrönsaker.
Jättegott och enkelt!