Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Körsbärsparfait med mörk choklad

 
Skriv ut

En ljuvlig dessert med rik och krämig smak. Vid första skeden infinner sig en känsla av flärd och lyx - otroligt då, att den är så enkel att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa gulorna vita och pösiga med sockret. Vispa grädden ganska fast.
  2. Blanda créme fraiche med sylt och choklad. Vänd ner i äggsmeten. Vänd slutligen ner grädden.
  3. Häll parfaiten i en form och frys minst tre timmar. Ta fram desserten 20 minuter innan servering för att få fram den rätta krämigheten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.