Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttbullar utan mjölk, ägg och soja

 
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Otroligt goda köttbullar, både varma och kalla.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda allt i en bunke och rulla till små köttbullar. Denna smet är så bra att man inte behöver ha vattensköljda händer. Bara att rulla och lägga på fat. Koka dem om du vill behålla den runda formen, samt att det går fort att få dem klara. Koka upp vatten (gärna med salt och peppar i) och lägg ner 10 köttbullar åt gången, när de flyter är de klara. Stek dem sedan för att få stekyta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.