- Serverar: 4-5 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Fantastisk paj som uppskattas såväl på fest som till vardags.
Instruktioner
- Blanda ihop ingredienserna till pajskalet med hjälp av händerna eller matberedare. Tryck ut i en pajform. Om man inte förgräddar pajskalet blir pajen mer lik en gratäng, så förgrädda gärna pajskalet i ca 5-10 minuter. 200 grader.
- Fräs vitlök, lök, kantareller och färs i olja. Salta och peppra väl. Lägg i pajformen.
- Blanda ihop ingredienserna till täcket och häll blandningen över färsblandningen. Strö gärna lite extra ost ovanpå pajen.
- In i mitten av ugnen 200 grader i ca 25-30 min.
- Servera gärna pajen med en ruccolasallad med tomat, olivolja, salt och peppar.
Publicerat den
6 juni 2011
Liknande recept
Skriv kommentar