Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärs- och kantarellpaj

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Fantastisk paj som uppskattas såväl på fest som till vardags.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop ingredienserna till pajskalet med hjälp av händerna eller matberedare. Tryck ut i en pajform. Om man inte förgräddar pajskalet blir pajen mer lik en gratäng, så förgrädda gärna pajskalet i ca 5-10 minuter. 200 grader.
  2. Fräs vitlök, lök, kantareller och färs i olja. Salta och peppra väl. Lägg i pajformen.
  3. Blanda ihop ingredienserna till täcket och häll blandningen över färsblandningen. Strö gärna lite extra ost ovanpå pajen.
  4. In i mitten av ugnen 200 grader i ca 25-30 min.
  5. Servera gärna pajen med en ruccolasallad med tomat, olivolja, salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.