Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärslimpa med fetaost och rödlök

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Snabbt och enkelt! Vill du inte göra köttfärslimpa så går det istället att göra dom till lika goda köttfärsbiffar!

Ingredienser

Instruktioner

  1. På med ugnen på 200 grader.
  2. Blanda ihop köttfärs, ägg, ströbröd, grädde, persilja, salt, peppar och en pressad vitlöksklyfta. Blanda med händerna, det tycker jag blir bäst, då kan man vara säker på att allt blandas. Smula i fetaosten och skär löken i antingen halvmånar eller mindre bitar (det är en smaksak.) och släng i den i bunken. Blanda, blanda, blanda.
  3. Smörj en ugnsfast form. Forma blandningen till en limpa och in i ugnen i ca 25-30 min.
  4. Servera med kokt potatis/ ris och en god gräddsås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.