Supergott! Nyttigt och lättlagat! En ny favorit bland GI-recepten :-)
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Hacka lök och vitlök och bryn i stekpanna. Tillsätt köttfärsen och bryn tills den är genomstekt. Krydda. Häll i vattnet, tomatpurén, buljongtärningen och frysta örter och låt puttra tills vätskan kokat bort.
- Vispa äggen med grädde, oregano och salt och häll i en smörad gratängform. Grädda i ugnen i cirka 8-10 min. Ta ut och lägg på fyllningen. Höj värmen till 225.
- Fördela köttfärsen i formen. Blanda grädde, crème fraiche, ost och salt. i en separat bunke och häll smeten över köttfärsen. Fördela skivade cocktailtomater över omeletten. Grädda ca 10 minuter eller tills osten smält och den fått lite färg.
Publicerat den
7 mars 2013
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Låter kanongott. Detta ska jag testa ikväll. Mvh
En hilsen fra danmark-den opskrift skal vi prøve iaften.. jannie Köttfärsomelett i ugn
Det här va gott, ska lagas fler gånger!
Supergod!