Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärssoppa

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Den är god och mättande,går att frysa.

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp buljongen. Skala under tiden potatis och skär i tunna skivor. Ansa moroten och riv den grovt. Lägg potatis och moroten i buljongen. Koka på svag värme i ca: 10 minuter. Lägg margarinet i stekpannan. Värm tills de är ljustbrunt. skala och skär löken. Fräs den tilsammans med köttfärsen ifem minuter. Häll röran över soppan. Rör med en trägaffel,så att färsen blir en gryning massa. Lägg kryddor och chilisåsen. Låt koka på svag värme i 5 minuter smaka av soppan och strö över persiljan.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Dorisrecept 18 april 2008

    Den här soppan har jag oxå i min receptsamling, jätte god soppa.

  • emiljon 11 november 2009

    Byta ut saltet mot Arom och ta 5 potatisar och 2 morötter. Lägg även till lite mer chilisås så blir det megagott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.