Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärssås med trattkantareller

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Vardagsmat med lite lyxkänsla.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn färsen till den fått lite färg i stekfettet. Tillsätt finhackad lök och grovriven morot. Strax innan löken mjuknat går den finhackade vitlöken i. När löken mjuknat; häll på vinet och sojan. Smula sönder kantarellerna lite grand i handen och lägg i köttfärssåsen. Häll i mjölken och red av. Smaka av och krydda.
  2. Servera till exempelvis spagetti och sallad.
  3. Tips: Vinslattar från flaskor och boxar kan frysas in och sparas i plastpåsar eller väl urdiskade pizzasalladsburkar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.