Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttgryta med bambuskott

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Detta recept har jag fått av en arbetskamrat som hittat det i tidningen Allt om mat. Tyvärr vet jag inte vilket nummer/årgång. Iallafall, så är det en god köttgryta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i bitar, stek i stekpanna så det får fin färg. Lägg i grytan. Låt detta koka ca 40 min innan du lägger i bambuskotten och vattenkastanjerna.
  2. Fräs champinjonerna, lägg i grytan. Häll på 2 liter vatten, lägg i två buljongtärningar, kinesisk soja, vitvinsvinäger. Red med maizenaredning och smaksätt med salt.
  3. Servera med ex. ris och sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.