Blanda samman vetemjöl, strösocker, margarin och ägg, ingredienserna till degen, gärna i matberedare. Låt vila i kylskåp i 30 minuter.
Sätt ugnen På 175°. Tryck ut degen i små aluminiumformar som ställs på en plåt. Grädda de läckra nötformarna mitt i ugnen i ca 10 minuter. Skär nougaten i lika många bitar som du har formar. Lägg en bit i varje form direkt när du tagit ut plåten ur ugnen.
Lägg nötterna på en plåt och ställ in i ugnen så att de rostas. Gnugga bort så mycket som möjligt av skalen.
Blanda samman matfett, grädde, socker och sirap i en kastrull och sjud tills det börjar tjockna, ca 10 minuter. Tillsätt nötterna. Fördela blandningen i formarna.
Låt de läckra nötformarna kallna innan de läggs i burkar med tättslutande lock.
Kanongoda :) Helt klar 5:a i betyg.