Lägga in squash recept

Laddar...
Din sökning gav 19 träffar
Squash på romersk sätt

Gör du som jag gör på kvällarna o föredrar enkla och nyttiga rätter framför grytor och vill gärna lägga till grönsaker vid sidan om? Detta är ett superenkelt recept på Squash (zucchine) som man ofta ä..


Kantarellpanna

Färgstark rätt med en härlig, höstig smak. Gluten- och laktosfritt (om man väljer glutenfri pasta). Går även att utesluta kycklingen om man vill äta vegetariskt.Färgglad kycklinggryta

Jag använder kycklingfilé till denna gryta, går alldeles utmärkt. Grönsakerna ska läggas i grytan mot slutet av tillagningen så att de behåller sin spänst.
Pasta med kronärtskocksfräs

Fredagsgott utan grädde eller crème fraiche. Går fort att laga med få ingredienser. Man kan lägga till eller dra ifrån ingredienser, jag lade till squash och glömde att ta i rosmarin. Det blev gott.

Squash med örter och parmesan
Squash med örter och parmesan

Ett mycket enkelt och gott recept för dig som inte riktigt vet vad du skall göra med din squash och dessutom är sugen på pasta. Det är enkelt att lägga till och dra i från saker i det här receptet och..Vegansk paj
Vegansk paj

En jättegod "medelhavspaj" som är väldigt lätt att göra och som alla kan äta. Ett måste är att servera den med en god sallad till!
Kryddig pastasås
Kryddig pastasås

Denna måltid serveras med pasta. Vill du inte ha ett vegetariskt alternativ kan du tillsätta fint tärnad rökt skinka eller kassler på slutet men glöm då ej lägga till points.

Mumsig kött gryta.
Mumsig kött gryta.

Mustig och god, smak av kolrot och vitlök, Köket doftar gott undertiden du lakar til den. Typisk gryta där du eg. kan tillägga det du gillar, här får ni ett recept på det jag gillade för tillfället.