Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Länsmansgårdens vitvinssås

 
  • Serverar: 3 portioner
Skriv ut

En fisksås med väldigt mycket smak!

Ingredienser

Instruktioner

Finhacka och fräs löken i lite smör. Häll på vinet och balsamvinägern och koka ihop några minuter. (ca 5) Sila bort löken. Häll på grädde, mjölk och lägg i buljongen. Tryck ut ca 5cm av osten i såsen och rör om. (var försiktig då smaken annars lätt tar överhanden) Salta och peppra efter behag. Red ev såsen om du önskar den tjockare. Blanda i finhackad dill och gräslök eller servera det vid sidan om.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.