Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Läskande studentbål

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

En läskande och god bål som går att göra med eller utan alkohol.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda all dricka i en stor bålskål eller en nyinköpt tvättat hink. En halvtimme innan det är dags att avnjuta bålen tar du fram alla bären och lägger ner i skålen. Dessa gör att bålen håller sig kall och läskande länge. (Med isbitar blir den ju utspädd mer än nödvändigt.)
  2. För en svagare bål kan du utesluta vodkan.
  3. Och för en alkoholfri variant utesluter du både vodka och vin och ersätter dessa med tex apelsinjuice, limejuice eller fläderjuice.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.