Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lätt Waldorfsallad med crème fraiche

 
Skriv ut

En lättvariant med crème fraiche istället för grädde och majonnäs.

Ingredienser

Instruktioner

Skär rotselleri i skivor, koka lätt mjuka i saltat vatten, spola av med kallvatten. Blanda crème fraiche, citronsaft, salt, peppar och paprikapulver i en skål. Hacka nötter grovt, skala och strimla äpplen, blanda ner nötter och äpplen i såsen. Strimla sellerin och blanda ner. Låt stå kallt innan salladen skall ätas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.