Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lätta kycklinggrytan

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En enkel rätt som kan ätas både på fest och på vardagar!

Ingredienser

Instruktioner

Skala och hacka löken. Skär paprikan och kycklingen i tärningar. Stek löken och paprikan i en stekpanna och häll över blandningen i en skål. Stek kycklingen tills den är genomstekt och fått lite färg och salta och peppra. Häll tillbaka löken och paprikan och häll på grädden. Lägg i buljongtärningarna. Häll i kycklingfond efter behag och krydda med paprikapulver. Serveras med ris eller pasta.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • daolja 9 juli 2010

    Gott men lite smaklöst för mig men mina barns kräsna smaklökar gillade det.

  • fairy11 15 februari 2012

    Mycket lätt och smidig rätt som smakade kanon med lite egna kryddor!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.