Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lättlagad fiskgratäng

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Fiskgratängen som aldrig misslyckas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en ugnssäker form och strö på hackad dill. Lägg fisken i formen. Djupfryst fisk tinas något först och skäres i 2-3 cm tjocka skivor. Strö över salt, peppar och lite dill.
  2. Koka såsen som det står på förpackningen men byt ut ½ dl vatten mot vitt vin (gäller 1 påse). Häll den färdiga såsen över fisken och gratinera i 200gr 15-20 min, ev längre.
  3. Garnera fatet med räkor och dillvippor.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • anna345 24 februari 2008

    Mycket gott och väldigt enkelt att göra. Jag använde matlagningsvin istället för vanligt vin.

  • louis3 19 september 2008

    Jag använde också matlagningsvin istället för vanligt vin. det var riktigt, riktigt gott! en solklar 5a!

  • Lisa80 27 maj 2009

    Vekligen en god och lättlagad rätt!

  • ewe85 29 augusti 2009

    Går snabbt och lätt att göra, även vi brukar skippa vinet:o) Mums!

  • bjuranna 21 augusti 2012

    Bra vardagsmat. Snabb och enkelt! Och smakligt!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.