Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lättlagad räkpaj

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Hur enkel som helst och såååå omtyckt :-)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop pajdegen och ställ i kylen medans du skalar räkorna.
  2. Tryck sedan ut degen i en pajform och förgrädda ca 10 min i 225 grader. Vispa ihop pulersåsen och häll i räkosten. Fyll pajformen med räkor och krydda efter smak med peppar/jägarmixen - häll över såsen. Strö till sist lite finklippt dill över som garnering, grädda 15-20 min i 225 grader.Pajen ska få lite lagom med färg.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Lilljeppe 7 mars 2008

    Den var god, men det som drog ner vårat betyg var att konsistensen på fyllningen är lös. När man äter paj vill man gärna ha pajkonsistensen man är van vid.

  • AVO 30 oktober 2011

    God som vardagspaj, aningen lös i konsistens.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.