Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

"Långkok" som lagar sig själv i ugnen medan man gör något annat.

Ingredienser

Instruktioner

1. 1. Sätt ugnen på 175 grader. Skär köttet i 1 cm stora tärningar. Skala och hacka lök och vitlök. 2. 2. Bryn köttet i hälften av fettet,lägg över i en gryta som tål ugnsvärme.Fräs lök, vitlök i resten av fettet tills löken får fin guldgul färg. 3. 3. Blanda löken med köttet, tillsätt paprikapulver och chilifrukt. Fräs i grytan på spisen en stund. 4. Tillsätt övriga ingredienser,koka upp under omrörning. 4. 5. Ställ grytan i ugnen 1-1,5 tim. 6. Ta ut grytan, rör om, smaka av. Tillsätt ev salt, peppar efter smak. 5. Servera med ris, potatis, couscous och grönsaker som broccoli, harricot verts

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • calex 25 februari 2010

    Verkligen gott recept, serverat med mjölig potatis som suger upp såsen är den super.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.