Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Ett riktigt långkok, som sköter sig själv i ugnen. //

Ingredienser

Instruktioner

Allt kött skärs i i bitar och kan brynas lätt om så önskas. De läggs med ben i en gryta - fläsket överst - häll på vatten så att köttet nästan täcks och tillsätt kryddorna. Löken och morötterna kan läggas i senare. Låt puttra i svag ugnsvärme i 3-5 timmar och ös med vätska vid behov. Steken serveras med spadet till potatis. Kålrotslåda, lingonsylt och saltgurka passar bra som tillägg.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lisacattis 17 december 2009

    Underbart god gryta! Den går snabbare på spisen och blir lika god. Tack!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.