Instruktioner
Krydda kycklingfiléerna runt om med spiskummin, curry, svartpeppar och salt.
Bryn kycklingen snabbt i smör på hög värme i en stekgryta, ca 1 minut per sida.
Svep in i alu-folie och lägg åt sidan medan ni gör resten.
Skala och skär potatisen i tärningar, finhacka gul lök.
Grovriv rotselleri och morötter, skär champinjonerna i 4 klyftor.
Fräs smör och champinjoner i stekgrytan ca 10 minuter.
Tillsätt resten av det skurna och hackade och fräs vidare i några minuter.
Smula i buljongtärningen och pressa i vitlöken, tillsätt vatten och grädde.
Rör om och låt småkoka i ca 20 minuter.
Skär kycklingen i fina skivor som tillsätts i grytan ihop med ev bildad köttsaft.
Låt koka vidare i ca 10 minuter.
Skär basilikabladen i mindre bitar och tillsätt när ett par minuter återstår.
Rör om och smaka av om det behövs mer kryddor.