Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfritt stenåldersbröd

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Ett jätte gott, nyttigt, helt glutenfritt långpannebröd som håller sig fräscht länge

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 160 grader. Blanda ägg, olja och salt. Rör ned nötter och fröer. Stjälp upp i brödform/långpanna. Grädda mitt i ugnen i 60 min. Låt brödet svalna ordentligt (ca 2tim). Håller sig fräscht ca 2-3 veckor.
  2. bon appetit!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.