Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannacotta med gräslök och löjrom

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Den här pannacottan serveras som förrätt. Det går bra att förbereda dagen innan och bara klicka på löjrom när gästerna kommer.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt gelatinet ligga i kallt vatten i ca 5 min.
  2. Koka upp grädden i en kastrull. Ta den från värmen.
  3. Lyft upp gelatinet ur vattnet och rör ner det i grädden så att det smälter. Blanda i matyoghurt, salt, peppar och gräslök.
  4. Häll smeten i 8 dubbla engångsmazarinformar. Låt dem stelna i kylen i minst 4 timmar eller över natten.
  5. Lägg på löjrommen och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.