Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Löjromsgravad strömming

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 dag 12 timmar
Skriv ut

Dubbelt så mycket hav! En riktigt läcker strömming med smak av löjrom. Den löjromsgravade strömmingen håller sig i cirka 5 dagar i kylen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Rensa strömmingen, ta bort ryggbenen, skölj väl och dra av skinnet.
  2. 2. Lägg strömmingsfiléerna i ättikslagen över natten eller i cirka 12 timmar
  3. 3. Blanda ihop alla ingredienser till löjromssåsen och lägg de väl avrunna strömingsfiléerna. Låt dra i kylskåp ett dygn.
  4. 4. Strö över nyskuren gräslök vid serveringen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.